2
poza

Izolatii Termice

 Controlul temperaturilor ridicate se poate face si fara azbest.

 Utilizand materiale ca: fibre ceramice, fibre de sticla, fibre minerale, fibre biosolubile, mica, Kevlar, wollastonit, vermiculite sau combinatii ale acestora, practic izolatia termica nu are limite de temperatura.

 Inlocuitorul placilor de azbest este placa sau cartonul izolator Nefalit care se gaseste intr-o multitudine de variante incepand cu Nefamica - proprietati dielectrice, Nefalit BIO - fibre biosolubile, Nefalit 5 - fibre minerale, Nefalit 11 - wollastonit, Nefalit 16 - fibre ceramice.

 Placile izolatoare tip Nefalit pot fi livrate intregi sau taiate la dimensiuni. Umezindu-le acestea se pot indoi sau pot fi lipite impreuna. .

 Atelierul de confectii poate executa la comanda in baza unui desen de executie, diverse izolatii termice din metalurgie, siderurgie, petrochimie, industria sticlei, industria auto etc. .

 Materielele de baza fiind tesaturile din fibra sticla sau fibra ceramica, tesaturi siliconate sau cu folie de aluminiu, materiale rezistente la picaturile de metal topit - STOP METAL FABRIC - tesaturi impregnate cu vermiculite, grafit sau tesaturi cu temperatura de utilizare pana la 1390 C.

Alegerea placilor izolatoare Nefalit

Minus
Plus