Este responsabilitatea și datoria noastră să asigurăm generațiilor viitoare un mediu înconjurător cât mai curat.

          FĂRĂ AZBEST

          Ne-am propus să găsim soluții și materiale alternative la un produs nociv pentru sănătatea oamenilor: azbestul.

          Controlul temperaturilor ridicate se poate face și fără azbest.


          FĂRĂ ULEI DEVERSAT ÎN NATURĂ

          Sistemele electronice declanșează alarma într-un rezervor sau separator de ulei, monitorizează continuu grosimea stratului de grăsimi/hidrocarburi, a sedimentelor depuse, precum și nivelul lichidului în rezervor.

          Răspundem pozitiv la orice provocare de material textil industrial sau compozit. Țesăturile sunt proiectate să reziste la cele mai grele condiții de lucru.

          Tratamente ca weavelock – antideșirare la tăiere, acoperiri cu folie de aluminiu sau chiar de oțel sau silicon – diverse culori, neopren, polyuretan, vamac sau alți polimeri ca Hypalon, cauciuc natural, EPDM, PVC, Viton, grafit, vermiculite, silicat de calciu și lista poate continua, fac din Nefatec un furnizor complet de materiale textile industriale.

          Cu această gamă largă de tipuri de țesături putem răspunde la orice cerere de material care să reziste la temperaturi de la -60° C până la 1200°C sau chiar 1390°C, materiale ce pot fi folosite ca și protecție termică, protective chimice, la UV, utilizate în automotive sau în industria aerospațială.

          Atelierul textil din cadrul firmei poate produce la comandă produse complexe precum: compensatori, jachete izolatoare pentru robineți, valve, țevi, manșoane izolatoare, protecții termice pentru rezervoare, țevi eșapament, protecții sudură etc. sau combinații cu alte materiale refractare – plăci izolatoare, saltele ceramice, adezivi.          Echipa Nefatec