Sisteme de alarmă pentru separatoare de ulei, grăsimi și hidrocarburi

Disponibil cu precomanda

Descriere

Uleiurile și hidrocarburile prezente în apele reziduale ridică probleme deosebite nu doar pentru sistemele de canalizare și stațiile de epurare dar în mod special pentru apele de suprafată și cele subterane. Atât directivele UE cât și reglementările aflate în vigoare (HG 188/2002/NTPA și HG 352/2005) impun introducerea de separatoare de ulei sau hidrocarburi pe circuitul apelor uzate înainte de intrarea în rețelele de canalizare sau stații de epurare.

Sistemele de alarmă monitorizează continuu grosimea stratului de grasimi/hidrocarburi sau sedimente (nisip, namol) din separator și generează un semnal acustic și luminos atunci când acesta ajunge la grosimea prestabilită și separatorul trebuie golit.

Sistemele de alarmă pot funcționa cu o sondă, două sau chiar trei. Senzorul de nivel pentru sedimente solide — util pentru zonele în care există riscul umplerii cu aluviuni sau în deznisipatoare și un senzor de nivel maxim de lichid — pentru a preveni situațiile de umplere datorită înfundării conductelor de evacuare sau debite excesive în alimentare.


Pentru detalii tehnice suplimentare va rugam contactati-ne pe mail sau telefonic.

Detalii

Categorii
Brand