Scuturi termice ţevi eșapament camioane

Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Executăm la comandă Scuturi termice ţevi eșapament  după specificaţiile clientului.

Cea mai simplă izolare a țevilor de eșapament se poate efectua din benzi de fibră ceramică, care se înfășoară pe țevi. O izolare mult mai bună este cea executată dintr-un sandwich din țesătură de fibră ceramică care conține la interior o saltea ceramică. Noi executăm izolații după necesitățile clienților și asigurăm suport tehnic pentru montaj dacă este cazul.

Avantajele izolării țevii de eșapament:
- Scade temperatura în compartimentul motor. Țevile de eșapament fiind izolate, ele nu mai radiază căldura în compartimentul motor ci o dirijează spre catalizator. În plus, se creează o evacuare mult mai bună a gazelor arse și ajută catalizatorul să funcționeze mai cald și deci în randament mai bun.
- Sistemul de răcire al motorului este ușurat datorită faptului că nu mai trebuie disipat aceast surplus de caldură.
- Temperatura în compartimentul motor fiind scazută, nu îmbatrânește prematur alte componente electrice și mecanice din plastic, prelungindu-le durata de funcționare. Pe langă acest lucru, componentele electrice, functionând la temperaturi mai mici, probabilitatea ca ele să facă un scurt-circuit datorită supraîncalzirii, este mult mai mică.


Pentru detalii tehnice suplimentare vă rugăm accesați www.nefatec.com